Kiskunhalas
Megújult körülmények fogadják a bölcsődéseket
   
Lezárult a Kiskunhalasi Bóbita Óvoda és Bölcsőde bölcsődei részlegének fejlesztése. A csoportszobák, a mosdók és ...

Szeged
A szegedi fiatalok bizonyítottak
   
Több meghatározó játékosa nélkül, helyi fiatalokkal kiegészülve szenvedett 16–6-os vereséget a Szegedi VE a bajnokaspiráns ...

Békéscsaba
Jó hírek a csabai piacról – Szombaton minden árus kinyithat
   
A hétfőn életbe lépő kormányhatározatban szerepelnek a piacok és a szabályozás szerint nyitva is lehetnek ...

Kecskemét
A kecskeméti kosarasok Zalaegerszegre utaznak
   
Szerda este 18 órai kezdettel a Zalaegerszegi TE vendége lesz a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a ...

Kiskőrös
A jövő héten kezdik el az 53-as főút felújítását
   
Kedden kezdődik az 53-as főút újabb szakaszának felújítása, a Soltvadkert–Kecel–Kiskőrös felé szétterelő körforgalomtól az utóbbi ...

Budapest
Gulyás: Húsvét után este 10-kor kezdődik a kijárási tilalom, minden üzlet nyitva lehet fél 10-ig
   
A módosítások azután lépnek hatályba, hogy elérték a 2,5 millió beadott oltást, ez várhatóan húsvét ...

Szentes
Szentesen a második tram-train
   
Megérkezett Szentesre a Szeged és Hódmezővásárhely között közlekedő második vasút-villamos, a harmadik tram-train érkezése pedig ...

A szegedi fiatalok bizonyítottak

A szegedi fiatalok bizonyítottak

Több meghatározó játékosa nélkül, helyi fiatalokkal kiegészülve szenvedett 16–6-os vereséget a Szegedi VE a bajnokaspiráns és Euro Kupa-elődöntős Szolnoktól a férfi vízilabda OB I. 25. fordulójában a Tiszavirág Sportuszodában.

Családi ok miatt hiányzott a partról Szabó Zoltán vezetőedző, távollétében Juhász Zsolt csapatmenedzser irányította a Szegedi VE-t, amelyből Kiss Csaba, Somlai Tamás és Börcsök Milán pihenőt kapott, míg Sánta Dániel a Honvéd ellen szenvedett orrtörést, ezért nem számíthatott rá a szakmai stáb.
Csodálatos első negyedet produkált a Szolnok ellen a Szeged, amelyben négy ifjúsági és két serdülőkorú saját nevelésű játékos is jelentősebb játékidőt töltött a vízben. Lakatos góljával szerzett vezetést három és fél perc után az SZVE, majd nyolcminutumnyi játék után 3–2 állt az eredményjelzőn. A világklasszisokkal felálló szolnokiak innen a harmadik negyed elejéig 9–3-ra elléptek. A szegedi fiatalok nagyot küzdöttek, a vége 6–16.
Szombaton 18 órától pedig jön a megyei rangadó, a Metalcom Szentes otthonában ugrik medencébe a három pontért a Szegedi VE.

Juhász Zsolt: – Reális különbség született, gratulálok a Szolnok sikeréhez. Nagyon büszke vagyok a fiatalokra, akik éltek a kapott lehetőséggel. Több utánpótláskorú pólós volt a keretünkben, számítunk rájuk, hiszen ők jelentik a szegedi férfivízilabda jövőjét.

Forrás: Délmagyar
Fotó: Délmagyar

Tetszett a cikk? Kedveld vagy oszd meg!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print