Eger
Két medve sétált hajnalban Egerben
   
Kutyasétáltatás közben lett figyelmes a nagyvadakra egy fiatal lány. Az utóbbi években egyre több medveészlelés ...

Szekszárd
Eltűnt egy tizenhat éves fiú, a szekszárdi rendőrök keresik
   
: A Szekszárdi Rendőrkapitányságon körözési eljárást folytatnak Lakatos Levente eltűnése kapcsán. A tizenhat éves fiú ...

Sopron
Átadták az Erdő Háza ökoturisztikai látogatóközpontot a Soproni Parkerdőben
   
Mintegy félmilliárd forintból valósult meg az Erdő Háza ökoturisztikai látogatóközpont a Soproni Parkerdőben, amely természetvédelmi, ...

Budapest
A HŐSÖK TEMPLOMA IS LÁTOGATHATÓ LESZ AZ ÚJRANYITÓ DOHÁNY UTCAI ZSINAGÓGÁBAN
   
Jövő hét péntektől, augusztus 6-tól újra látogatható lesz a Dohány Zsinagóga Komplexum, egyelőre rövidített nyitvatartással, ...

Somogy
Somogyban késik a szüret
   
Hiába van hetek óta tikkasztó hőség, a hideg tavaszi időjárás miatt legalább bő egy hetet ...

Szeged
Augusztus 19-én derül ki, hogy kivel játszik először a Naturtex-SZTE-Szedeák
   
A FIBA ismertette a EuroCup mezőnyét és a selejtezők lebonyolítását. A nemzetközi szövetség döntésének értelmében ...

Kecskemét
Új versenyautót terveztek a kecskeméti egyetem járműépítői
   
A Neumann János Egyetem KEFO Motorsport járműépítő csapata tartott bemutatót hétfőn hamarosan elkészülő, új versenyautójáról ...

Isaszeg
László már májusban látta a Pest megyei medvét
   
Egy férfi már májusban látta azt a medvét, amelyet hivatalosan csak július közepén észleltek Isaszegnél. ...

Délegyháza
Nagyon ritka pontyot fogtak ki egy bányatóból
   
Rendkívül különleges, fekete színű ponty akadt horogra Délegyházán. A furcsa szerzet szakemberek szerint a ponty ...

Sumony
KORÁBBAN SOSEM LÁTOTT KÉK CSŐRŰ MADÁR BUKKANT FEL BARANYÁBAN
   
A Magyar Madártani Egyesület Baranya Megyei Csoportja a közösségimédia-oldalán számolt be friss hírben arról, miszerint új madárfajra lettek ...

Dolgozz velünk

Tájékoztató a Térségi munkához

Kedves Érdeklődő!

Kérlek, olvasd el az alábbi tájékoztatót, amiből képet kapsz milyen feladatra, milyen feltételekkel és lehetőségek mellett keressük a Térségi munkatársunkat. Ha tetszik, vedd fel velünk a kapcsolatot a részletekért.

Miről is van szó röviden:

Egy új közösségi, közszolgáltató weboldal indul terseg.hu címmel, melyhez a településeknek, önkormányzatoknak, vállalkozásoknak is lehetősége van csatlakozni.
A terseg.hu egy országos kiterjesztésű weboldal, mely járásonként az önkormányzatokat és a lakosságot szolgálja, mind a 175 Magyarországi térségnek( járás=térség) meg van a maga aloldala.
A Térség.hu weboldal egy összetett, de viszonylag egyszerű felépítésű és működtetésű rendszer, viszont a biztonságos, hatékony működés érdekében, a rendszert úgy építjük ki, hogy minden térségben (járásban) lenne egy munkatársunk, a térségi aloldal hirdetői, szolgáltatói részének működtetésére és ha igény van, a hírek töltésére.
Ez akár egy jó kis másodállásos, kötetlen munkaidőben végezhető kiegészítő munka, aminek egy része egy idő után átfordul kapcsolat ápolásba és passzív jövedelembe.

Milyen feladatokat kell végezned mint térségi munkatárs:

Elsődleges feladat:

– Megkeresni a térségi szolgáltató vállalkozókat,( Általános menü/ Tájékoztató/ III.pont-ban megtalálható a szolgáltatói lista) tájékoztatni őket erről a lehetőségről és megkérni őket, csatlakozzanak a rendszerbe, adataikat, hirdetési anyagikat összeállítani és elküldeni a Térség.hu központba, a szerkesztést és a feltöltést már a központi munkatársak végzik.
– Kiemelt és aktuális hirdetések fogadása, kezelése és elküldése Térség.hu központba.

A munkának ez a része, az üzletkötői feladatra hasonlít a legjobban, tehát vállalkozókat kell megszólítanod, telefonon, e-mailben, de a leghatékonyabb személyesen.
Nézd meg a kiskunmajsai.terseg.hu oldalon a Szolgáltatók menüpontot, azon belül is a Minta vállalkozásokat(legutolsó kategória) vagy szinte bármelyiket, amiből látod kb. milyen anyagot lehet összeállítani róluk.
A Szolgáltatók különböző módokon jelenhetnek meg, (erről részletes infót találsz az ÁLTALÁNOS menü- Jelentkezési lap szolgáltatói oldalra és a Szolgáltatói díj táblázatból.) ezért a szolgáltatásért különböző megjelenési formákért, különböző díjakat kell fizetni.

 

Kereseti lehetőség:

A fent említett díjakból jutalékot fizetünk, a fizetés csak jutalék alapú, nincs fix fizetés, autó és telefon használati költséget nem fizetünk külön. Heti 5-10 órás munkával, akár havi nettó 100.000 Ft-ot kereshetsz tisztán.

Munkatárs kiválasztása:

Ha érdekel a munka, keress meg minket, és küldünk neked további részletes tájékoztatót és a vállalkozók megkereséséhez szükséges segédanyagot. Indulj el, próbáld ki magad, és aki a térségből először hozza a 10 vállalkozó által aláírt Jelentkezési lapot, azzal fogunk hosszútávon szerződni.
Térségenként csak egy munkatársnak tudunk lehetőséget adni.
Jelentkezéskor küldj magadról egy fotót és pár mondatban írd le melyik településen élsz, hány éves vagy, és hogy hol dolgoztál, mivel foglalkoztál eddig.
Előnyt jelent üzletkötői tapasztalat, vállalkozók ismerete, jó kommunikációs képesség, és ha a térségvezető fő településen élsz, de nem kizáró, ha valamelyik környékbeli településen élsz.

Kérdés esetén állok rendelkezésedre, hívj vagy írj bátran, bármikor!

Elérhetőség:

Email:
Telefon: 06-77-455-011 (munkanapokon 9-14 között)
Mobil: 30-156-0866

Kelt: Kiskunmajsa 2021 05.20.

Sikeres együttműködés reményében

Tisztelettel : Ábrahám.Fúrús András 30-963-8887

Tetszett a cikk? Kedveld vagy oszd meg!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print